Întrebări Frecvente

Este transportul și montajul pentru mobilierul realizat la comandă inclus în prețul afișat?

La KT Mobilier, avem mereu în vedere confortul și satisfacția dumneavoastră. Tocmai de aceea, pentru mobilierul realizat la comandă, fie că este vorba de bucătării, dormitoare, living-uri sau mobilier pentru birouri, asigurăm transportul gratuit în raza orașului Brașov, oferindu-vă astfel o experiență fără griji. Este important de precizat că, în cazul canapelelor, transportul nu este inclus în preț. De asemenea, pentru deplasările în afara orașului Brașov, se va percepe o taxă suplimentară de 5 lei per km.

Care este termenul estimat de livrare pentru produsele comandate?

La KT Mobilier, ne angajăm să respectăm timpul promis și să vă aducem mobilierul în condiții optime. Pentru mobilierul realizat la comandă, cum ar fi bucătării, dormitoare, living-uri sau mobilier destinat birourilor, termenul de livrare este de maximum 60 de zile din momentul achitării avansului. În cazul canapelelor, termenul de livrare poate varia, fiind cuprins între 4 și 7 săptămâni. Ne străduim mereu să vă oferim cele mai bune servicii, ținându-vă la curent cu privire la stadiul comenzii dumneavoastră și asigurându-ne că veți primi produsele în intervalul comunicat.

Este posibilă urgentarea livrării?

La KT Mobilier, ne dedicăm realizării fiecărui proiect cu maximă atenție și precizie. În domeniul mobilierului la comandă, fiecare proiect este unic și are specificitatea sa în ceea ce privește complexitatea. Astfel, comunicăm transparent cu clienții noștri dacă există posibilitatea ca termenul estimat de livrare să nu fie respectat. Mai mulți factori pot influența acest aspect, cum ar fi complexitatea proiectului, materialele folosite, volumul de comenzi sau fluxul de lucru. Deși ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, urgentarea poate aduce anumite riscuri legate de calitate și execuție. Avem proceduri bine stabilite pentru a asigura livrarea în condiții optime și ne străduim constant să ne adaptăm cerințelor clienților noștri fără a compromite calitatea finală a produsului.

Unde este realizat mobilierul?

Mobilierul la comandă, care include bucătării, dormitoare, living-uri sau mobilier destinat birourilor, este confecționat cu măiestrie în fabrica noastră situată în Brașov, echipată cu utilaje moderne și de ultimă generație. Ne mândrim cu precizia și calitatea superioară a muncii noastre. Canapelele sunt selectate cu grijă și livrate prin intermediul partenerilor noștri de încredere, asigurându-ne că se ridică la aceleași standarde ridicate pe care le promovăm.

Este posibilă plata în rate pentru mobilier?

În prezent, nu oferim posibilitatea plății în rate directe. Totuși, vă sugerăm să utilizați un card de cumpărături, care v-ar permite esalonarea sumei în mai multe rate, în funcție de facilitățile oferite de instituția bancară emitentă.

Este posibilă realizarea mobilierului folosind o combinație de materiale diferite?

Datorită experienței noastre vaste în domeniu, suntem în măsură să satisfacem cerințele specifice ale clienților. Astfel, la solicitarea dvs., putem combina diverse materiale (ex. PAL și MDF) pentru a realiza o piesă de mobilier atât estetic plăcută, cât și sigură și solidă.

Există o taxă pentru serviciile de deplasare la adresa clientului, consultanță și proiectare în vederea ofertării?

Proiectarea și consultanța inițială sunt etape esențiale în elaborarea mobilierului dvs. personalizat. Pentru serviciile noastre, care includ deplasarea la client, consultanța, proiectarea și, implicit, ofertarea, se percepe o taxă de 350 de lei pentru toate deplasările în raza orașului Brașov. În cazul deplasărilor în afara orașului, dar în raza județului, se aplică o taxă suplimentară de 5 lei per km. Este important de menționat că această taxă se aplică în afara orelor de program și va fi dedusă din suma totală a mobilierului comandat.